Og de er Verdens bedste!
Ingredienser:
250 g smør
200 g mørk chokolade, gerne med meget højt kakao indhold
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
Man kan osse putte 200 g nødder i, men jeg kan ikke lide nødder i kager og den slags, så de kommer ikke i min.
(Men de kommer fandeme i min!)
Bagetid: Ca. 30 min. ved 175°.
Smelt smørret sammen med chokoladen (bræk den i små stykker inden) i en gryde (ved lav varme) og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps – det skal være hvidt. Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Vend den afkølede chokoladeblanding forsigtigt i.
Hæld dejen i en smørsmurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.